Termékek Menü

A bio szappan jellemzői

A bio szappan alkalmazása számos területen hozhat pozitív változást közérzetében. Bőrének optimális ápolása, természetes anyagokkal olyan eredményeket hozhat, amivel talán nem is számolt. A kozmetikai termékek „csak úgy” nem kapnak bio besorolást. 

Nagyon komoly feltételeknek kell, maradéktalanul megfelelniük. Ez alól a bio szappanok sem kivételek. Nem csak az mérvadó, hogy az alapanyagok honnan származnak, mennyire ellenőrzött forrásból, hanem maga az előállítás részfeladatai is prioritást élveznek. A környezet terhelése negatív következménye a szépségipari készítmények gyártásának. A bio, mint jelző garantálja, hogy az, ebbe a kategóriába eső kozmetikumok nem mérgezik tovább a természetet.

Gyártásuk során semmilyen mesterséges színezékeket, káros szilikonokat, vagy mérgező adalékokat nem használnak. Ezek, azok a komponensek, amelyek laboratóriumban, kémcsőben születnek. Hatásmechanizmusuk a gyorsaságukban rejlik, de tartósságuk megkérdőjelezhető. Ezzel szemben a bio szappanok igaz hosszabb idő alatt érik el maximális hatásfokukat, de ha kivárta „beérésüket”, akkor fantasztikus változásokat tapasztalhat. Ráadásul a bio besorolású készítmények alkalmazásával tartós, hosszú távú javulást érhetnek el, melyet bőrazonos komponenseiknek is köszönhetnek. A szappanok készítése során az egymástól merőben eltérő alapanyagok kombinálása jelenti a legnagyobb kihívást.

Számos bőrtípus létezik, megannyi bőrbetegség, és egyéb irritációkat eredményező eltérés. Így a bio szappanok kínálatában mindenféle problémára találhat konkrétan javasolható, megoldást hozó terméket, melynek alapanyagai koncentráltan az adott nehézség leküzdését szolgálják.

Tartalomhoz tartozó címkék: szappan bio szappan