Termékek Menü

A bőrbarát kecskeszappan

A Kecskeszappan történelme egészen Kleopátráig nyúlik vissza, aki köztudottan eredményesen alkalmazta a kecsketejes fürdőt. Érzékeny, ekcémás bőrre, pikkelysömörre, vagy bőrbetegségek prevenciójára egyaránt kiváló természetes, s egészséges alternatíva.

A minőség persze nagy hangsúlyt kap. Fontos, hogy a forrás ellenőrzött gazdálkodásból származzon, és hogy az előállítás minden metódusa megfeleljen a szigorú követelményeknek. A kecsketej titka a benne található savakban rejlik. Ezek az anyagok képesek eltávolítani az elhalt hámsejteket. Mivel kemikáliák közreműködése nélkül ápolhatja a bőrét, így nem kell tartania az irritációktól.

Nyilván utóbbi kellemetlenségek a laboratóriumok kémcsöveiben született termékek esetében nagy valószínűséggel jelentkeznek. A kecskeszappan frissességet kölcsönöz bőrének, ami miatt fiatalosnak, üdének fog látszani, s ez nem csak a látszat, hanem a bőr mélyebb pórusáig eljutó valóság. A regeneráló hatás egyébként nem meglepő, hiszen a kecsketej vitaminprofilja figyelemre méltó. Az A vitamin például már önmagában főszerepet tölt be a roncsolódott sejtek helyreállításában. Klinikai kutatások igazolták, hogy az A vitamin segít a ráncok, pattanások eltűntetésében, és pozitívan támogatja a pikkelysömör elleni küzdelmet.

A kecskeszappan alapját a kitűnő minőségű zsírok adják, melyek krémessé, hidratálóvá teszik. Ha bőre rosszul reagál a hűvös, szeles levegőre, ha folyamatosan küzd a száraz bőr tüneteivel, akkor megtalálta a legkézenfekvőbb megoldást. A hidratáló komponensek ugyanis egyedülálló módon járulnak hozzá ahhoz, hogy bőre soha ne szenvedjen a megfelelő minőségű, és mennyiségű nedvesség hiányától.

Tartalomhoz tartozó címkék: kecskeszappan szappan