Termékek Menü

Bemutatkozás

Gálos Marianna vagyok, a Happyderma megálmodója. A vállalkozás ma már családi manufaktúraként működik, amelyet az egészséges bőrápolás igénye hívott életre. A kezdeti cél csupán az volt, hogy családomnak, barátaimnak és persze önmagamnak olyan kozmetikumokat készítsek, amelyek helyettesíthetik a „hagyományos”, vegyszeres krémeket, szappanokat.

Jómagam mindig is nagyon szerettem használni a különböző bőrápolási termékeket, sminkeket. Így volt ez egészen addig, amíg allergiás nem lettem a különböző összetevőkre. Évekig voltam törzsvendég a bőrgyógyásznál, nem használhattam semmilyen szintetikus illat- vagy festékanyagot tartalmazó kozmetikumot. Ez idő alatt elhatároztam, hogy megtanulok olyan kozmetikumokat készíteni, amelyek nem allergizálnak, nem terhelik a szervezetemet, de mégis ápolják és táplálják a bőrömet… és nem utolsó sorban kellemes illatuk van, mert bevallom ez hiányzott a legjobban, le akartam végre számolni a „büdös” natúr krémekkel és szappanokkal.

A szappankészítés volt az első lépcső a kézműves kozmetikumok készítéséhez vezető úton, és azóta is ez áll hozzám a legközelebb, mindig apró kis büszkeséggel tölt el, amikor újabb kis katicák, delfinek, vagy éppen színes  kisautók „potyognak” ki a formákból és kerülnek a „szárítóba”, ahol a életük első pár hetét töltik és elárasztják a műhelyt finomabbnál finomabb illatukkal. Kezdetben én is a hagyományos vágott szappanformát használtam, de aztán rátaláltam ezekre a formákra, és úgy gondoltam, hogy ha már egy fürdőszoba „kötelező” eleme a szappan, akkor mennyivel izgalmasabb, ha különböző formákban pompáznak. Ez az elképzelés higiéniai szempontból is sikeresnek bizonyult, hiszen így a család minden tagja könnyedén megismerte a saját kedvenc szappanját.

Miután úgy éreztem, hogy kellő tapasztalatra tettem szert a szappankészítés terén, azaz legalább kétszer- háromszor annyi recept végezte a kukában, mint ahány végül engedélyeztetésre került, nekiláttam a krémeknek, testvajaknak, pakolásoknak és dezodoroknak.

Eleinte félve adtam oda kipróbálásra másoknak a termékeimet, de a sok pozitív visszajelzés után már magabiztosabb lettem, és már bárkinek bátran ajánlom, hiszen valamennyi terméket teszteltem, nem állatokon, nem másokon, hanem először csakis önmagamon, és bevált. Természetesen nem állítom, hogy azóta, a család és a barátok minden egyes kozmetikumát én készítem, viszont az biztos, hogy erre törekszem, mert látom, hogy ezeket ők is szívesebben használják, és biztos vagyok benne, hogy Te sem fogod megbánni, ha kipróbálod a Happyderma termékeket.