Termékek Menü
0

Fizetési és szállítási módok

Miután kiválasztottad kedvenc Happyderma termékeidet  a Pénztárba érve az alábbi fizetési és szállítási módok közül választhatsz. 

Nem tudod melyik a legkedvezőbb számodra? Mi segítünk dönteni!

FIZETÉSI MÓDOK:

1.) Épp rohansz, vagy nincs nálad a bankkártyád, akkor válaszd az Utánvétes vásárlást:

Ilyenkor ráérsz a futárnak fizetni, amikor kiszállítja neked a terméket. Felhívjuk azonban a figyelmedet, hogy ebben az esetben a termék ára és a szállítási költség mellé a futárszolgálat készpénz-kezelési díjat is felszámol.

2.)  Biztonságos, gyors és olcsó megoldásra vágysz, akkor használd a bankkártyád!

Ebben az esetben a Pénztárból átirányítunk a ...... oldalára, ahol ténylegesen végre tudod hajtani a tranzakciót. Sikertelen fizetés esetén érdemes megpróbálni újra, hátha csak elgépeltél valamit, vagy valamilyen csatlakozási probléma merült fel, amennyiben ez is sikertelen lesz, úgy választhatsz egy másik fizetési módot.

A bankkártyás fizetésről részletesen a ......menü pont alatt/itt olvashatsz.

3.) Előreutalásos vásárlás:

A fizetendő összeget előre át kell utalnod az MKB Banknál vezetett bankszámlánkra. Mivel az előreutalás esetén a bankok adminisztrációs költséget számolnak fel, javasoljuk, hogy válaszd inkább a díjmentes bankkártyás fizetési módot. Az utalásokat MKB-s (bankon belüli) utalás esetén - ha banki nyitvatartási időn belül indítod az utalásod - az utalás elküldése után azonnal látjuk. Más bankokból indított utalásod - ha banki nyitvatartási időn belül indítod - a következő munkanapon jelenik meg számlánkon, így a megrendelésed ténylegesen csak akkor aktiválódik nálunk, ez akár egy nappal hosszabb szállítási idő is eredményezhet.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK:

1.) Házhoz szállítás:

Viszonylag kiszámítható a napirended? Vagy a nagyi legalább tuti mindig otthon van, és nem csak téged, de a postást is mindig szívesen látja? Akkor a lehető legkényelmesebb és családbarátabb megoldásra leltél rá.

2.