Termékek Menü

Fizetési és szállítási módok

Miután kiválasztottad kedvenc Happyderma termékeidet  a Pénztárba érve az alábbi fizetési és szállítási módok közül választhatsz. 

Nem tudod melyik a legkedvezőbb számodra? Mi segítünk dönteni!

FIZETÉSI MÓDOK:

1.) Épp rohansz, vagy nincs nálad a bankkártyád, akkor válaszd az Utánvétes vásárlást:

Ilyenkor ráérsz a futárnak fizetni, amikor kiszállítja neked a terméket. Felhívjuk azonban a figyelmedet, hogy ebben az esetben a termék ára és a szállítási költség mellé a futárszolgálat készpénz-kezelési díjat is felszámol.

2.)  Biztonságos, gyors és olcsó megoldásra vágysz, akkor használd a bankkártyád!

Ebben az esetben a Pénztárból átirányítunk a z MKB Bank oldalára, ahol ténylegesen végre tudod hajtani a tranzakciót. Sikertelen fizetés esetén érdemes megpróbálni újra, hátha csak elgépeltél valamit, vagy valamilyen csatlakozási probléma merült fel, amennyiben ez is sikertelen lesz, úgy választhatsz egy másik fizetési módot.

A bankkártyás fizetésről részletesen a ......menü pont alatt/itt olvashatsz.

3.) Előreutalásos vásárlás:

A fizetendő összeget előre át kell utalnod az MKB Banknál vezetett bankszámlánkra. Mivel az előreutalás esetén a bankok adminisztrációs költséget számolnak fel, javasoljuk, hogy válaszd inkább a díjmentes bankkártyás fizetési módot. Az utalásokat MKB-s (bankon belüli) utalás esetén - ha banki nyitvatartási időn belül indítod az utalásod - az utalás elküldése után azonnal látjuk. Más bankokból indított utalásod - ha banki nyitvatartási időn belül indítod - a következő munkanapon jelenik meg számlánkon, így a megrendelésed ténylegesen csak akkor aktiválódik nálunk, ez akár egy nappal hosszabb szállítási idő is eredményezhet.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK:

A megrendelt termékeket a MPL csomagküldő szolgálat segítségével juttatjuk el az általad megadott magyarországi szállítási címre. Csupán az irányítószám megadásával térképes vagy legördülő listából választhatod ki a legközelebb eső PostaPONT-ot vagy Csomagautomatát, de ha úgy kényelmesebb egyenes az otthonodba vagy a munkahelyedre is kérheted.

A MPL csomagküldő szolgálat a küldeményeket legtöbbször a feladást követő első vagy második munkanapon már kézbesíti. 

INGYENES szállítás 10.000Ft feletti megrendelés esetén!

1.) Házhoz szállítás:

Viszonylag kiszámítható a napirended? Vagy a nagyi legalább tuti mindig otthon van, és nem csak téged, de a postást is mindig szívesen látja? Akkor a lehető legkényelmesebb és családbarátabb megoldásra leltél rá. Ha valamiért az MPL futár mégsem talál otthon, akkor sincs baj, hiszen értesítőt kapsz, amivel a Postán később átveheted a csomagodat.  

Költsége: 1.290,- Ft

Valamennyi fizetési mód esetén kérhető!

2.)  PostaPONT:

Csomagodat átveheted az általad kiválasztott MOL benzinkúton vagy Coop üzletben. 

Költsége: 890,-Ft 

Valamennyi fizetési mód esetén kérhető!

3.) Csomagautomata: 

A csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehet át online rendelt termékeket, a megszokott bevásárlási rutin közben.

Költsége: 890,-Ft

Csak előre utalás esetén kérhető!

4.) Postán Maradó csomag:

Az ország legelterjedtebb hálózata, több mint 2.500 Posta hivatal közül választhatsz. Ez a leggyorsabb szállítási mód!

Költsége: 890,- Ft

Valamennyi fizetési mód esetén kérhető!

5.) Személyes átvétel:

Csomagodat előre egyeztetett időpontban átveheted a 2900 Komárom, Mártírok útja 37. szám alatt.